Woningfotografie

Vastgoedstyling en Interieurdesign

Woningfotografie

Goede foto’s zijn essentieel voor de presentatie van een woning, zowel voor de verkoop als de verhuur. Een fotoreportage is het allereerste waarmee potentiële kopers in aanraking komen. Huizenwebsites als Funda zijn namelijk vaak het startpunt van de zoektocht naar een leuke (koop)woning. Professionele woningfotografie zorgt er voor dat uw woning een goede eerste indruk achterlaat bij woningzoekenden.

Het belang van goede interieurfotografie voor de verkoop

Woningfotografie zitkamer

Iedereen kan foto’s maken van de eigen woning. Het lijkt bijna kinderspel om de ruimten op camera vast te leggen. Toch zult u wellicht merken dat de woning op beeld niet goed uit de verf komt. De ruimten lijken kleiner of laten niet duidelijk de indeling zien. Tevens oogt het interieur vaak donkerder dan in werkelijkheid door het gebrek aan goede belichting. Dat is zonde, want deze aspecten kunnen zeker een rol spelen bij de keuze voor een bezichtiging.

Woningfotografie is als het ware het visitekaartje van uw huis

Interieurfotografie richt zich op het zo aantrekkelijk en realistisch mogelijk in beeld brengen van de woning. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de compositie, belichting en het totaalplaatje. Het doel: zorgen voor een uitnodigende eerste indruk bij potentiële kopers. Om onjuiste verwachtingen van kijkers tijdens een bezichtiging te vermijden, is het belangrijk dat woningfotografie een goed, ruimtelijk beeld geeft van het huis. Hoe zitten de ruimten in elkaar? Zijn er (authentieke) elementen aanwezig? De fotografie van de woning dient als beeldend visitekaartje. Uitnodigend, maar ook informatief om huizenzoekers een eerlijke inkijk te geven in de te koop staande woning.

Ga voor een optimale woningpresentatie

Een goede en nette woningpresentatie is onmisbaar wanneer het aankomt op professionele woningfotografie. Al komt de ruimte nog zo goed tot zijn recht, rommel of te opvallende aankleding doen de foto geen goed. Middels vastgoedstyling zorgt Carnesír voor het perfecte plaatje om kopers in spé te laten vallen voor uw huis.

Woningfotografie door Carnesír

Carnesír Vastgoedstyling en Interieurdesign weet hoe je woonruimten het beste in beeld brengt. We beschikken over de nodige expertise en professionele apparatuur om uw huis te zo goed mogelijk te fotograferen. Door onze hands-on aanpak levert een sessie altijd snel resultaat op. Na de foto-opname heeft u minimaal 20 foto’s in handen om de perfecte eerste indruk te maken bij de kijker.

Ik wil mijn huis graag laten fotograferen

Ik ben makelaar en zie een samenwerking wel zitten!