Meubelverhuur

Vastgoedstyling en Interieurdesign

Meubelverhuur

Bent u reeds verhuisd en heeft u nu een leegstaande woning te koop/te huur staan? Overweeg dan om de woning volledig in te richten met tijdelijk meubilair voor een optimale presentatie. Meubelverhuur vraagt een kleine investering en verdient zichzelf vaak snel weer terug. De reden hiervoor is dat een leegstaand pand minder goed verkocht wordt dan een ingerichte woning. 

Meubelverhuur Amsterdam en omstreken

Een gemeubileerd huis verkoopt beter

Bij het bekijken van een te koop staand huis weet men dat de spullen niet zijn inbegrepen. Toch helpt de inrichting potentiële kopers bij het maken van een beslissing.  Bij de verkoop van een woning draait het niet enkel om de vierkante meters. Ook de sfeer speelt een essentiële rol. Dit is lastig te creëren in een lege ruimte. Door de aankleding met meubels en verlichting krijgen mensen eerder een bepaald gevoel bij een huis. Daarnaast is het bij een lege ruimte lastiger om de grootte in te schatten doordat men geen referentie heeft. Door een neutraal interieur te plaatsen, hebben potentiële kopers een beter beeld van de mogelijkheden. In een gemeubileerd huis zie je wat de voordeligste opstelling is en of de huidige eettafel in de ruimte past.

Potentiële kopers worden minder snel verliefd op een leeg huis

Geen zorgen over het tijdelijke interieur

Voor de aankleding van de lege woning hoeft u niet zelf een inboedel bij elkaar te sprokkelen. Vastgoedstyliste Louise Stroebel regelt de meubelverhuur en verzorgt een compleet, eigentijds interieur voor elke ruimte. Van de slaapkamer tot eethoek en woonkamer. Zij zorgt dat het leegstaande huis weer sfeer krijgt. De woning wordt voorzien van tijdloze meubels, gordijnen en accessoires. Passend bij de smaak van een breed publiek. Zodra de woning verkocht is, zal alles weer opgehaald worden door het meubelverhuurbedrijf.

Staat de gehele inrichting op zijn plek? Dan is het tijd om de aangeklede woning te fotograferen. Deze taak kunt u ook uit handen geven. Bij Carnesír Vastgoedstyling en Interieurdesign weten we alles van professionele woningfotografie. Zo heeft u de zekerheid dat uw woning op z’n best wordt aangeboden op de huizenmarkt. 

Ik wil graag meubelverhuur uitbesteden

Ik ben makelaar en wil graag samenwerken!