Gastvrouw open huis

Vastgoedstyling en Interieurdesign

Gastvrouw Open Huis

Tijdens een Open Huis opent de verkoper zijn deuren voor belangstellenden. Mensen kunnen zonder afspraak binnenlopen en de woning bezichtigen. Een Open Huis is ideaal om op een laagdrempelige manier potentiële kopers te trekken. Heeft u een woning te koop staan? Dan kunt u op elk moment zelf een Open Huis organiseren. Daarnaast vindt twee keer per jaar een landelijke Open Huisdag plaats. Indien u zelf niet aanwezig kunt zijn bij de Open Huizen Dag, neemt Carnesír graag de rol als gastvrouw van u over.

Gastvrouw open huis

Voorbereidingen bij een Open Huis

Bij een Open Huis wil de verkoper de woning zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Dit vergt enige voorbereiding. Bij een goede woningpresentatie komen de pluspunten van de ruimten naar voren en struikelen kijkers niet over losse spullen. Een gastvrouw helpt om de woning spic en span te maken. Vervolgens kunnen bezoekers tijdens een Open Huis rustig rondkijken in een opgeruimde woning. Om vragen van geïnteresseerden goed te beantwoorden, is het van belang te weten wat wel/niet vermeld moet worden. Als verkoper heeft u een meldingsplicht, bijvoorbeeld als er sprake is van een lekkage of ander gebrek. Een ervaren gastvrouw kan veel gedetailleerde informatie geven over het huis en kijkers enthousiast maken met een goede pitch.

Louise Stroebel als uw gastvrouw

Een écht geslaagd Open Huis is gemakkelijker te realiseren met de hulp van een gastvrouw die affiniteit heeft met de huizenmarkt. Louise Stroebel van Carnesír is gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist en leidt kijkers graag rond in uw woning tijdens een Open Huis. Vlak vóór een Open Huis wordt de woning netjes gemaakt. Op de dag zelf begeleid zij als gastvrouw de bezoekers terwijl u kunt ontspannen. Alle taken rondom de kijkdag worden tot in de puntjes verzorgd (behalve het bakken van een appeltaart).

Ik wil graag een gastvrouw voor mijn Open Huis

Ik wil als makelaar graag samenwerken!