Vastgoedstyling

Vastgoedstyling en Interieurdesign

Vastgoedstyling

De eerste indruk is vaak bepalend. Dit geldt niet alleen voor wij als mensen, maar ook voor een huis. Zowel op internet (sites als Funda) als bij een bezichtiging bepaalt de eerste indruk of de woning een match of een complete mismatch is. De inrichting/aankleding speelt hierbij een grote rol. Strookt deze niet met de persoonlijke smaak, dan is het voor potentiële kopers vaak lastig om door de inrichting heen te kijken. Ze haken af of bieden een lagere prijs door de ondergesneeuwde potentie van uw huis. Een gemiste kans! Vastgoedstyling haalt het beste uit uw woning en zorgt voor een zo aantrekkelijk mogelijke presentatie voor de verkoop.

Slim stylen voor een zo breed mogelijk publiek

Vastgoedstyling Amsterdam

Door middel van vastgoedstyling wordt een te koop staande woning zo ingericht dat deze aantrekkelijk wordt voor een brede groep potentiële kopers. De persoonlijke stempel in het huis wordt gereduceerd en de pluspunten van de ruimten komen meer tot zijn recht. De slimme styling zorgt dat de woning op foto’s voor huizenwebsites aantrekkelijker oogt. Hier liggen kansen, want een eerste indruk bij woningzoekenden maak je maar één keer. Ook bij een bezichtiging zorgt vastgoedstyling er voor dat kijkers zich sneller thuis voelen en verliefd worden op de woning. De vastgoedstylist maakt het huis verkoopklaar zodat u uw woning sneller én voor de beste prijs kunt verkopen.

Een gestyled huis levert meer kijkers en kopers op

Een investering die zichzelf terugverdient

Wilt u uw huis voor de hoogste prijs verkopen, dan is de keuze voor vastgoedstyling een slimme investering. De kosten verdienen zich namelijk bijna altijd terug. Bovendien is vastgoedstyling altijd goedkoper dan het verlagen van de vraagprijs. Een paar wijzigingen in het interieur kunnen een huis al ''Fundaklaar'' maken en meer potentiële kopers interesseren. Het inhuren van een professionele vastgoedstylist zorgt op deze manier voor maximaal resultaat met minimale middelen.

Verkoopstyling door Carnesír

Bij verkoopstyling komt meer om de hoek kijken dan het verplaatsen van meubels of het opbergen van spullen. De woning moet door het oog van potentiële kopers worden bekeken. Daarnaast vergt het vak een dosis creativiteit, ruimtelijk inzicht en oog voor detail. Laat de vastgoedstyling van uw woning daarom over een een specialist en kies voor Carnesír. Louise Stroebel van Carnesír Vastgoedstyling en Interieurdesign is gecertificeerd House of KIKI vastgoedstylist en helpt u graag om uw huis tegen de beste prijs te verkopen. Dit gebeurt volgens de hands-on aanpak; we steken de handen uit de mouwen voor een snel resultaat!

Vraag een gratis intakegesprek aan

Ik ben makelaar en wil graag samenwerken